GABIONI PANELI

Gabioni ograje so izdelane iz vročega pocinkanega jekla debeline 6/5/6. Jeklo se toplotno obdela na 450 stopnj Celzija. V procesu toplotnega cinkanja, na panele nanesem od 150 mikronov. Ta debelina zadostuje za zaščito žične ograje in košare še desetletja. Cinkov premaz na gabioni ograji ne potrebuje vzdrževanja in je odporen na mehanske poškodbe, korozijo, erozije in ostale vplive. Antikorozijski cinkan premaz je izdelan v skladu z DIN EN ISO 1461. Povprečna odpornosti premaza je od 50 do 100 let. Da bi še dodatno podaljšali življenjsko dobo cinkove prevleke in dali gabioni ograji zaželen estetski videz, nudimo našim strankam pocinkane Gabioni površinske premaze (sistem, ti. DUPLEX). Gabioni ograje vam na vašo željo tudi pobarvamo z prašno barvo po RAL-lestvici.

Standardne dimenzije panelov so 50x200 mm. Ograje gabioni lahko prilagajamo raznim oblikam in kotom. Kot edini na trgu nudimo gabioni ograje v loku. Prednosti gabioni ograj je močno in odlično zmanjševanje hrupa. 


Sloves, ki ga Gabioni ograje nosijo je zaščita okolja. Ne potrebujejo posebnega vzdrževanja. So varne za ljudi, živali in okolje. Gabioni, kjerkoli se nahaja je pomemeben in edinstven element tudi za arhitekte. Je mešanica z veliko stilov stavbene in krajinske arhitekture. Je privlačna in hkrati funkcionalna.